Εγγραφές νέων μαθητών

Οι αιτήσεις για εγγραφή νέων μαθητών ξεκινούν το Μάρτιο και διαρκούν μέχρι και τον Ιούνιο κάθε έτους, στις τάξεις που υπάρχει διαθεσιμότητα. Προτεραιότητα έχουν τα αδέλφια των ήδη φοιτούντων μαθητών και τα παιδιά των Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων. Δυνατότητα εγγραφής δίνεται και κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποια τάξη των εκπαιδευτηρίων.

 

Συνάντηση Γνωριμίας με τους Γονείς
Εάν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τη Φιλοσοφία, το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του Σχολείου, μπορείτε να καλείτε καθημερινά από 08:30 έως 15:30, στα τηλέφωνα 24310 42766 (Δημοτικό Σχολείο) και 24310 26782 (Νηπιαγωγείο και Παιδικός Σταθμός) για να προγραμματίσετε ατομική συνάντηση με τον Υπεύθυνο των Εγγραφών. Συναντήσεις γνωριμίας πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας και εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

 

Συνάντηση Γνωριμίας με το Παιδί
Από τις αρχές Νοεμβρίου, προγραμματίζουμε ατομική συνάντηση γνωριμίας εκπαιδευτικού με το παιδί σας. Για τα νήπια και τα προ-νήπια, η συνάντηση αφορά τους τομείς των βασικών δεξιοτήτων.
Για την Α ‘Δημοτικού η αξιολόγηση διενεργείται από την ειδική παιδαγωγό της αντίστοιχής τάξης και είναι ατομική και ομαδική. Για τις μεγαλύτερες τάξεις/βαθμίδες η αξιολόγηση γίνεται σε Γλώσσα, Μαθηματικά, Έκθεση και Αγγλικά.

 

Εγγραφή
Μετά τη συνάντηση γνωριμίας με το παιδί, σας ειδοποιούμε για την εγγραφή του και σας ενημερώνουμε για τις απαραίτητες ενέργειες, τα σχολικά εφόδια, τα δικαιολογητικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

About Author

Related posts

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο Δημοτικό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου, οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε μια σειρά οργανωμένων δράσεων ανάλογα με την ηλικία τους, εργάστηκαν σε ομάδες και μελέτησαν έννοιες όπως η αξία της ισορροπημένης διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας. Πιο συγκεκριμένα: Οι μαθητές...

Read More

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών !

26 Σεπτεμβρίου!Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα ενώνουν τη φωνή τους το Συμβούλιο της Ευρώπης (Council of Europe), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (European Center for Modern Languages) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission), με σχολεία, Πανεπιστήμια, γλωσσικά ινστιτούτα, εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και απλούς πολίτες απ’ όλη την Ευρώπη και τον...

Read More

Εκτάκια υιοθετούν Πρωτάκια

 Εκτάκια υιοθετούν πρωτάκια και μια όμορφη ιστορία  αρχίζει! Η «υιοθεσία» των παιδιών της Πρώτης από τα παιδιά της Έκτης αποτελεί έναν συγκινητικό θεσμό που έχουμε αγκαλιάσει όλοι στο σχολείο μας! Λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς οι μεγαλύτεροι μαθητές του σχολείου «υιοθέτησαν» τους μικρούς μαθητές της...

Read More

Give a comment