Σίτιση

Tα κυλικεία και το εστιατόριο του Σχολείου μας ακολουθούν τις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής σε συνεργασία με διατροφολόγο.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να σιτίζονται είτε μέσω των Κυλικείων μας με πλούσια και υγιεινά σνακ είτε στο Εστιατόριό μας που προσφέρει προσεγμένο μενού κάθε μήνα με αγνά υλικά.

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού φέρνουν κάποιο σνακ από το σπίτι για δεκατιανό. Σε όσα παιδιά το δηλώσουν, προσφέρουμε μεσημεριανό φαγητό με αγνά υλικά και σε συνεργασία με τη διατροφολόγο μας.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου φέρνουν κάποιο σνακ από το σπίτι για δεκατιανό. Σε όσα παιδιά το δηλώσουν, προσφέρουμε μεσημεριανό φαγητό με αγνά υλικά και σε συνεργασία με τη διατροφολόγο μας.

Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν είτε να προμηθεύονται είδη από τα Κυλικεία μας, ή να φέρνουν κάποιο σνακ από το σπίτι ή να γευματίζουν στο Εστιατόριό μας καθημερινά αν το επιλέξουν οι γονείς τους.

Αθλητισμός και υγιής διατροφή

Το κυλικείο και το εστιατόριο του Σχολείου μας ακολουθούν τις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής σε συνεργασία με διατροφολόγο.

Ο αθλητισμός, το παιχνίδι και το θέατρο αναπτύσσουν την αυτοεκτίμηση

Μηνύματα σχετικά με την αυτοεκτίμηση, τη διαφορετικότητα και την ατομική ευθύνη περνούν στα παιδιά με έναν διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από την άθληση, το παιχνίδι, το θέατρο και άλλες τεχνικές.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΚΚΑ
Ένα ζεστό και σύγχρονο σχολείο