Το πρώτο μας…σχολείο!

Τα Εκπαιδευτήρια Σακκά διαθέτουν ένα σύγχρονο ιδιωτικό νηπιαγωγείο για παιδιά από 4 έως 6 ετών, το οποίο ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που καθορίζει το υπουργείο παιδείας.
Σε ένα κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και βιωματικές δραστηριότητες. Δημιουργήσαμε ένα σχολείο «ανοικτό» στη φιλοσοφία και στις αρχές του, στην εκπαιδευτική πρακτική του και στο πρόγραμμα του. Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία. Το πρόγραμμα μας έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει όλα τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στη μάθηση. Η μάθηση δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι στατική, παίρνουμε ερεθίσματα και μαθαίνουμε συνέχεια. Τα παιδιά εξερευνούν, ανακαλύπτουν, κατανοούν και βιώνουνε συνεχώς.
Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα σε εκπαιδευτικά συστήματα που εστιάζουν στην κοινωνική παιδεία και πρακτικές μιας διαφορετικής φιλοσοφίας.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε και εσείς σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας και γνώσης, να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον των παιδιών μας.
Μην ξεχνάτε ότι οι βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξη του ανθρώπου μπαίνουν από το νηπιαγωγείο, για αυτό και είναι σημαντικό τα παιδιά να αποκτήσουν θετικές εικόνες και εμπειρίες από την πρώτη τους επαφή με το σχολείο.

M

Mαθαίνουμε ήχους

M

Mαθαίνουμε να εκφραζόμαστε

M

Mαθαίνουμε ανάγνωση

M

Mαθαίνουμε να γράφουμε την αλφάβητο

Βιωματικό Σχολείο

Το πρώτο ακουστικό ερέθισμα συνήθως δεν είναι αρκετό.

img

Μεταφορά Μαθητών

Το σχολείο μας διαθέτει ιδιόκτητα υπερσύγχρονα σχολικά λεωφορεία.

Συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας

Συχνή επικοινωνία και ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς.

img

Αγγλικά

Τα νήπια διδάσκονται την αγγλική γλώσσα από καθηγήτρια Αγγλικών.

img

Η Συλλογή μας

Τα νέα μας