Εκπαιδευτήρια

ΙΣΤΟΡΙΑ

Από το 1974 έως σήμερα τα ιδιωτικά σχολεία μας προσφέρουν ένα ασφαλές ,οικογενειακό και στοργικό περιβάλλον με θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα με ανθρώπους που νοιάζονται για τους μαθητές μας. Το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων ιδρύθηκε το 1974 ανοίγοντας το δρόμο για την ιδιωτική εκπαίδευση στην πόλη των Τρικάλων υπό τη διεύθυνση της νηπιαγωγού κ.Φωτούλας Σακκά. Από το 1997 ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού σε μια καταπράσινη ιδιόκτητη έκταση 6 στρεμμάτων υπό τη διεύθυνση του δασκάλου κ. Παναγιώτη Σακκά. Στη διοίκηση σήμερα συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά των ιδρυτών ο Σακκάς Δημοσθένης και η Σακκά Ελευθερία πτυχιούχοι του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά θεωρούμε το κάθε παιδί ως ένα άτομο που κρατάει στα χέρια του το μέλλον του που θέλει να το σέβονται και να του προσδίδουν την αξία που πρέπει στην ταυτότητα, στη μοναδικότητα και στη διαφορετικότητά του. Γι’ αυτό και αγκαλιάζουμε κάθε παιδί με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Θέλουμε τα παιδιά να αγαπούν το σχολείο και να έρχονται καθημερινά με χαμόγελο! Με βάση ένα σταθερό σύστημα αξιών εφοδιάζουμε τους μαθητές μας με γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες και δημιουργικές προσωπικότητες και να διεκδικήσουν μια σημαντική θέση στην απαιτητική κοινωνία μας.

ΤΟ ΧΘΕΣ…

Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά από το 1974…

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ…

Το σχολείο μας είναι ένας πολύπλευρος ζωντανός οργανισμός και καθημερινά αναζητούμε και εφαρμόζουμε νέες ιδέες και νέες τεχνολογίες.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ…

Κοιτάζοντας προς το μέλλον στοχεύουμε να εφαρμόζονται ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι νέες τάσεις της Παιδαγωγικής.